Te is jobb életet szeretnél élni? Jó volna végre lefogyni, de nehéz megszabadulni a fránya kilóktól? Fontos számodra az egészséged? Meguntad, hogy a divat diéták nem hoznak eredményt-vagy csak átmenetit? Betegséged, allergiád miatt egyéni táplálkozási tervre lenne szükséged?

Jó helyen jársz. Én leszek az őrangyalod aki segít neked a fogyásban vagy az egészséges táplálkozás kialakításában. Mindezt úgy, hogy a diéta többé nem azt jelenti, hogy lemondj mindenről, amit szerettél, mindenről, ami megízesítette az életed. A táplálkozás több mint az étel elfogyasztása mert a táplálkozás az öröm forrása és az egészség kulcsa is. Egy saját dietetikus-angyal Neked is jár, aki végigvezet a fogyáshoz, egészséghez vezető úton.

Miért érdemes Dietangelt választanod?

  • mindenre kiterjedő állapotfelmérés
  • személyre szabott táplálkozási terv (ízlésedet, figyelembe véve)
  • folyamatos felügyelet
  • motiváció
  • kedvezőbb áron, mint gondolnád

Én a személyes dietetikus őrangyalod felmérem az állapotod. Közösen megbeszéljük a céljaid (fogyás, súlymegtartás, speciális étrend, allergia intolerancia miatt). Figyelek a lelkedre, hogy tudjam milyen pszichológiai tényezők határozták meg eddig az étkezési szokásaid. A dietetika legfrissebb tudományosan bizonyított eszközeivel és táplálkozás lélektanával segítelek, úgy hogy olyan könnyűnek fogod érezni a célodhoz vezető utat, mintha angyalszárnyakat kapnál. És még valami. Figyelem, hogy hogy állsz, motivállak, ha elakadsz.  Törődök veled.

Ha fogyni szeretnél, de nem tudod, hogy vágj bele. Ha próbáltál már lefogyni , vagy akár hízni, de a diéták nem váltak be. Ha csak szeretnél tudatosan táplálkozni, esetleg egészségügyi problémád miatt keresel dietetikust, akkor válassz engem, a Dietangelt.  Mert egy személyes dietetikus megfizethető.

 

Kattints ide és vedd fel velem a kapcsolatot most.

 

Üdvözlettel,

Diet Angel